Söndag

Idag har jag, trots min förkylning, varit i stan med Fanny, Johanna och Lina. Det var mest Fanny som shoppade fast jag köpte ett par skor och ansiktsrengöring. Skorna ska jag lämna tillbaks imorgon, när jag kom hem upptäckte jag att dom faktiskt är alldeles för festliga och det var inte meningen att jag skulle ha dom till såna tillfällen. Asså tänk vad blind man kan vara när man står där i affären o ba "åååh så snygga" och så kommer man hem och öppnar lådan o ba "NAT, vad tänkte jag på?"!

Ibland är det skönt att ha en ärlig mamma här hemma också. Hon säger exakt vad hon tycker och trots att det oftast är hur pissigt som helst, så är det ibland det bästa som finns- en riktigt ärlig åsikt.

Vi pratade även om resan idag ( jag, Johanna och Lina) och en sak ska jag säga er- vi är verkligen INTE överrens.


 Ha det bra, kraaam..

Lördag vs. sommar 09

Jag har inte fått så mycket gjort idag, bakade en kladdkaka tills ikväll det är typ allt.
   Och så har jag och Fanny (som inte heller får gå ut för hon är sjuk :P) börjat kolla lite på resor.
Jag vet att vi är  l i t e tidigt ute men det ska bara bli så himla kuuul! För oss är det nästan självklart att det är Spanien som gäller men jag vet att dom andra vill nån annanstans... Vi får se hur det blir med GUD vad jag längtar! :) <33



Är du också en sjukling idag?

Kräftskiva- igen!

Idag blir det kräftskiva igen, fast den här gången med familjen och alla grannar runtomkring.
Lite mindre kul än igår, haha. 

Sen så är jag sjuk nu också. Eller sjuk är nog att ta i, men höstförkylningen har jag inte sluppit undan. Hoppas jag blir bättre tills på måndag. Eller hoppas jag blir bra tills imorgon!





TGI Friday! :D

Yeey! Äntligen fredag. Ikväll blir det kräftskiva, ska bli så kul att träffa alla tillsammans igen!
Skolan känns jätte bra nu, jag trivs verkligen. :) Idag hade vår projektgrupp vår första eximination och det gick faktiskt bra. På måndag får vi äntligen våra efterlängtade datorer, ska bli så kul. Haha, vadå `jag låter som värsta materialisten?´.

Idag åkte Agnes till NY  (jag vill också!!!). Hoppas hon får det bra, jag saknar henne redan! :P Kommer inte träffas förräns på onsdag eller senare.

Aja måste fixa. Hoppas ni fåren bra kväll!


Onsdag eftermiddag.

Hejsan!

Kom precis hem från skolan, idag har varit en riktigt skön dag. Jag pratade med många nya människor och alla är så himla snälla och trevliga. Man blir bara så glad :) !
Sen fick jag ett skit gulligt sms från Agnes när jag kom hem, du ska bara vet hur mycket jag älskar dig!

Jag har kollat igenom folkuniversitets-kurserna nu. Det finns så mycket att välja mellan, så mycket roligt som jag skulle vilja testa. Till att börja med funderar jag på antagligen oljemålning eller teater eller nåt liknande... Tur att man inte behöver bestämma sig riktigt än. :)

Nu måste jag ner och laga middag, ska göra kyckling-wok. Med sweet chilli of course! Och med Jason Mraz i bakgrunden.



(hehe jag tog bara den första bilden jag hittade på oss :P )
Precis som Agnes så bara älskar jag den här onsdags eftermiddagen.

Och kärlek till Johanna Ekhooolm!

Ibland är tystnad det bästa svaret.

Debra är... som en klippa, som ett enda stort-stort hjärta. Kan knappt beskriva henne utan att det låter onaturligt, haha. :)

Just nu är jag trött och har ont i huvudet och jag ser suddigt och det regnar ute och saker och ting har ändrats mycket, allt är annorlunda och då menar jag inte bara skolan utan hela livet runt omkring mig. Saker som har hänt/händer i Dallas, personer jag träffade där, saker här hemma och kompisar, jag syftar mest på min bästavän- systrar livet ut. Inget gnäll-inlägg här inte, men jag känner att jag inte räcker till för henne. Hon har valt andra saker och kanske är det bara att acceptera och dra, men det är inte rätt. Det är inte det.

Nu ska jag ner och äta, mi madre ropar på mig. :)


Jag skulle ge dig, allting du pekar på/

Tjoho bloggen!

Nu var det ett tag sen jag skrev sist, eller jag skrev faktiskt ett inlägg i söndags som jag aldrig publicerade. Det kanske var lika bra det, så att jag inte skulle ångra mig sen.

Anyway, skoldagarna rullar på. Nu har vi blivit indelade i Undervisningsgrupper (typ klasser) fast dom kommer blandas efter varje termin, jag vet inte riktigt om det är bra eller dåligt. Vi får se :) . Idag vart vi även indelade i projektgrupper.
Efter skolan träffade jag några kompisar. Jag tror jag hade mått bättre om jag inte hade träffat dom.

På fredag kommer stora G hem till mig, det blir lite kräftor och grejer :) Jag saknar er jätte mycket trots att jag träffar minst en av er varje dag. Fast vi är ju vana att träffas varje dag i 8 timmar (minst!) så det är ju en liten förändring...

Jag har fått ett e-mail av Debra. Ska bli så himla kul att läsa det nu, I just Looove Her!




Hoppas ni har haft det bra idag. Puuusssssss.


Det är farligt att tänka för mycket

Nu har jag börjat på KSG. Skolan verkar skit bra, (förutom att det inte finns några killar typ). Det är mycket som är nytt och trots att allt verkar jätte bra så är jag ändå lite små deppig. Under hela mitt liv har jag varit van med att ha riktigtriktigt bra vänner runt omkring mig, nästan heöa tiden. Nu känns det så tomt att inte ha dom där i skolan, att inte ha nån som känner mig utantill, som vet mina svagheter och min styrka, att inte ha någon som man kan säga exakt exakt vad man vill till. Det är som att börja helt från början... om på nytt.

- Hej jag heter Anastasia och bor i Haninge.

Alltså det tar verkligen på ens krafter att köra om allt om och om igen. Så mycket folk, så många som har sökt tillsammans med bästa kompisar, så många som kan vara sig själva eftersom de vet att de har sin trygghet med sig- vad som än händer.

Det är jobbigt så här i början: tänk så blir jag inte kompis med dom som jag verkligen vill bli det med? Tänk så tar dom inte emot mig? Och hur gör man med dom som redan har sin bästa kompis i skolan? Vill dom lära känna nya människor? Eller?  Det handlar ändå om de 3 framtida åren...

Men även fast det känns ovant nu, så ska jag klara det, jag vill klara det, jag kan klara det.





                                                            Som Johanna sa: Ni gjorde Mina val Lätta.

Ikväll kommer Johanna,  Fanny och Lina. Igår kväll var det film och grejs hos Johannas mamma. Fast jag stannade inte så länge eftersom mammas nya cp regel är att jag ska vara hemma innan 12 (om jag inte sover hos nån asså).

Juste, pappa ringde igår- Han har gift sig. Fan vad onödigt, säger jag!

Sista sommarlovsdagen!

Nu är det slut. Sommarlovet 2008 är slut! Jag kan inte fatta det, hur snabbt det har gått. Det här är det absolut bästa sommarlovet någonsin och nu är det ett helt år kvar tills nästa sommar. Tiden har verkligen gått otroligt snabbt...

Imorgon börjar jag skolan.

Idag var jag med Agnes, Fanny och Lina.


Tisdag

Idag träffade jag De Skollösa, jag, Agnes och Fanny. Vi åkte till globen på arbetsintervju. Haha det låter jätte vuxet men jag ska säga er att jag verkligen inte kände mig vuxen där. Jag vill så jätte gärna ha jobbet men jag tror inte jag får det. Ofta en 15 åring får det när jätte många äldre har sökt. Aja, man kan ju alltid hoppas, jag får svar om två veckor ungefär. Det bästa av allt vore om alla vi tre fick jobb där... :)

Efter globen åkte vi till en hudläkare som var lääääskigast i hela världen. Det kändes som om jag var med i Saw 4 och mitt hjärta slog 1000 slag i sekunden kändes det som. My gosh vad läskigt det var där. Jag ska aldrig mer dit! Mamma bara skrattade när jag berättade om det. :P

Senare träffade vi Lina och Johanna som skulle äta lunch. Vi satt på Subway och gissa vem som kommer in? Jo, RMK. Hahahaha, jag och Agnes fick plötsligt väääldigt bråttom ut!!!! >.<


                                                   YEAH, sexigare personer får man leta efter!

Nu ska jag vara lite sportig av mig och springa upp till Sara. Ha en bra kvälll!!!!!! /anastasia

MARIA GOES 16!!

Idag är ingen vanlig dag, nej, för Idag är det Marias FÖDELSEDAG!!! :D

Ett jätte stort grattis till Maria, som är en av dom underbaraste människor jag känner. Jag har aldrig fattat hur du kan va så snäll, trevlig och omtänksam mot alla, verkligen alla (och jag komemr förmodligen att aldrig kunna fatta det heller:P) Jag önskar jag kunde få lite av det från dig, för du har det i överflöd, haha! :)
   Jag hoppas att du förblir den Maria jag känner, föralltid.  Jag kommer ihåg när jag sov över hos Johanna för inte så länge sen och vi pratade om att : Tänk så skulle nån annans hjärna ta över Maria och förstöra henne. Typ, göra massa tatueringar och piercingar och klippa håret konstigt och färga det till nån läskig färg och sen göra massa saker som våran Maria aldrig skulle göra... Vi båda ba: shiiit, vad läskigt och så kommer jag ihåg att jag fick värsta gåshud när jag tänkte på vad som skulle hända om Du försvann. Du har lyst upp många tråkiga, gråa dagar i Brandbergsskolan bara av att finnas där.

Aja jag önskar dig en jätte bra födelsedag och jag älskar dig. :) <33



Bilder från barnkalaset i söndags :P


Straight from my heart-

- jag har faktiskt svårt att tro att någon som jag känner, tänker lika mycket på andra som jag. Helt ärligt talat, nästan all min fria tänketid eller vad man nu ska säga, går åt att tänka på andra. Hoppas och be att den personen lyckas, att den mår bra, att dom klarar det tillsammans, att han/hon ska vara lycklig... det handlar inte bara om personer som jag känner bra, utan även om dom som knappt vet mitt namn.
    Ni kanske inte tror på det, men jag tänker på er och dom så sjukt mycket mer än vad jag tänker på mig själv. Jag vill hellre att ni ska vara lyckliga än jag. För när ni är olyckliga är det det som tar upp mitt tänkande.

Så om jag nu skulle få en önskan som skulle gå i uppfynnelse, så skulle jag önska att youyouyou mådde bra igen. Resten, som vi tillsammans, skiter jag fullständigt i.

:)


Kaos #1

Hejhej!

Har precis kommit hem från Lina, vi har firat våran Maria i lite förskott :) Text och bilder från det kommer imorgon tror jag. Orkar inte ta fram kameran :P .

Igår var jag med Lina och Johanna, surprise huh?, vi gick runt i stan, pimpade våra skor och åt ( såklart :P ). Asså jag älskar mat mest på hela jorden tror jag .Middag åt jag hemma.

Sen åkte jag, Lina och Jonna in till stan och där träffade vi massa annat folk. Bland annat fick Agnes RMKs nummer ^^. Haha det vart en hel-lyckad kväll!! :D Jag kom hem med ett  stort leende på läpparna.



Här ser ni Johannas skor som hon målade själv, (mina vill ni inte se, dom heter Katastrof)!

 Rubriken säger ju kaos #1 & det är mitt, Johannas och Linas efternamn. Allt vi gör blir till kaos. Varje dag. Så gott som allt. Jag har så sjukt kul med er i alla fall.  <333

God  Niiiitt!

YeSterday!

Juste, glömde berätta om igår. :)

Jag åkte till Johanna runt 4 tiden (!!!!!!!) och till middag åt vi nyttigt nog, pannkakor med sylt och Ben&Jerry's. Det var skiit gott!  Jag är jätte sugen på det just nu.. mmm!

Senare på kvällen åkte vi och hämtade Lina ( och annat smått och gott )  från hennes jobb. Sen åkte vi in till stan och "kollade" på nattbio. Jag tror vi störde mest faktiskt :P, filmen hette typ En motorcykels dagok, fattade aldrig vad den handlade om så vi stannade inte särskilt länge. Det var i alla fall en kaos kväll, Johanna hade en flaska i sin väska som gick sönder så allt vart blött och hennes mobil gick sönder och lalala.




Nu ska jag åka till Johanna! Hej dååå! :)<33

Stockholm fashion week

Hej bloggen!

Idag var jag och min nya familj (mamma Johanna och Lina) på Rookies & Players heter det. Det var riktigt häftigt faktiskt ( facinerad :P ). Vi var med och röstade på vår favorit. Tråkigt nog är vi inte 18, det är en evighet tills jag blir det!


Den här övre, made by Martin, röstade jag på. :)






Johanna & Linas favorit, med sötaste skorna nånsin!




here i come but i aint the same

Heeeej!

Jag har hittat min kamera laddare, yeey! :D Idag har jag "ledig" tid från Johanna, Fanny och Lina. Haha, det är rätt så tråkigt faktiskt, tur att vi träffas ikväll. Vi ska åka in till tanto och kolla på bio vid 9 tiden, mysigt :)

Jag funderar på att åka till Johanna redan nu, eftersom busskortet ändå är ledigt.

Ehm, ja vad mer? Igår var vi på Dalarö, det var kallt så jag badade inte. Snart börjar skolan och det är mycket jag måste hinna göra innan dess...

 Imissmissms...

Ung08

Japp, idag drar Ung08- festivalen igång, fast i år blir det inget spectrum. Det är liksom det roligaste med hela festivalen!

Vädret verkar bli ganska okej idag, tänkte åka in till stan med Johanna & Co. Kanske ha picknick på Djurgården? Och sen gå på gratis bio, ifall det finns biljetter kvar till The Love Gury.
Jag kan verkligen inte hitta min kamera laddare, har letat överallt! Tänk så har jag glömt den i usa... Hoopppas inte!

Ha det bra idag &håll tummarna för vädret ;)


   Johanna och Lina- Alltid lika normala :)<3

Ny dag, ny vecka.

Hej bloggen och alla ni som sitter där bakom dator-skärmen :)

Idag har jag inte gjort mycket mer än varit med Maria, Agnes och Fanny. Jag cyklade till och med dit. :P Vi spelade det suupergamla supermario spelet och snackade mest om gymnasiet. Det känns så skönt att både Agnes och Fanny ska börja någonstans där dom inte känner nån, då kan vi vara nervösa tillsammans liksom, haha.

Det där supermario spelet var i alla fall jätte kul! Påminde mig om gamla tider, haha jag måste nog också erkänna att jag var lite väl inne i spelet vissa stunder som när Agnes skulle döda bomerang-gubben, (haha förlåt!!)

Kul var det i alla fall att bara för en litenliten stund, känna sig liten igen. Som jag redan har nämt så mår jag inte särskilt bra just nu, men varje gång jag träffar mina kompisar eller är med nån så mår jag så mycket bättre. Då hinner inte mina tankar ifatt mig, då behöver jag bara tänka på det som sker just då, inget annat.

Jag förstår inte ens mig själv när jag är ensam.



Hittade bilder från jagvetintevad. Nån konsert antar jag.

Look what you've done!

Jag mår verkligen inte bra och jag vet inte vad det är men det känns långt in i magen. Som räddaren i nöden räddade Johanna mig från min deppkväll igår. Jag vet inte vad jag hade gjort om hon inte hade dykt upp, förmodligen legat på golvet och grinat hela natten. I alla fall så fick hon mig på andra tankar. TackTackTack! Du ska bara veta hur mycket det betydde för mig.

Jag hoppas det blir fint väder idag, jag måste få komma ut, känna solens värme mot huden.



Nighmare.

HERREGUD!! Min mardröm har gått i uppfynnelse. Jag skojar inte. Beskedet gav mig huvudvärk-
Hasse har tagit ledigt från jobbet hela fucking nästa vecka. Vad kan jag säga?

- Alvedon, please?!


Jag är Inte Kär...

...längre, hoppas jag, (och tack gode gud för det i så fall)!

13 bevis på att du är kär:

-du kan inte vara arg på personen längre än en minut
-du läser sms från personen om och om igen
-du går väldigt långsamt när du är med personen i fråga
-du känner dig blyg när du är med honom/henne
-när du tänker på personen slår hjärtat ett extraslag
-bara av att höra hans/hennes namn ler du
-när du tittar på honom/henne ser du inte människorna runt omkring för att du är så upptagen med DEN personen
-du börjar lyssna på låtar som påminner om personen
-den personen börjar sakta men säkert bli den enda du tänker på
-du blir "hög" bara av hans/hennes lukt
-du ler för dig själv när du tänker på honom/henne
-du skulle göra vad som helts för personen
-medan du läste detta, var det bara EN person du tänkte på!


 Bilden är från Egypten från förra hösten.

080808...

... var det i 08 igår. En heldag på stan för min, Linas och Johannas del. Först var vi  med på det otroligt sjukt roliga vattenkriget, där vi träffade en del roliga människor. Sen åt vi middag och träffade resten av gänget och drog mest runt på stan. En sjukt kul dag tycker jag. Klockan 2 på natten bakade vi skummaste havrekakan hos Lina.

Idag var inte mycket tråkigare, jag träffade nämligen den efterlängtade Anna!! Vi strosade runt i Handen och pratade mest, som gamla goda tider alltså :) .

För första gången på riktigt länge ska jag äta middag hemma, efter det ska jag träffa Sara och hon ska få lära sig lite hyfs, haha, den tjejen needs it!!


Torsdag

Tog den här från Sandras (Maria och Agnes kompis) blogg. Bara för att jag har tråkigt :P


Hatar du mer än 3 personer?
Haha, det gör jag säkert! ;P

Har du någon gång försökt ta ditt liv?
Nee, borde jag?

Hur många hus har du bott i?
2, tror jag.

Vilken är din favoritglass?
Åh! Jag gillar så mycket glass!

Vilka är dina favoritskor?
Mina vita som pappa slängde :P

Har du fällt krokben för någon?
Ja... vem har inte?

Vilket var det värsta ämnet den här terminen?
Värsta vet jag inte, men spanska var tråkigast.

Vilket var ditt favoritämne den här terminen?
Rast? :P

Äger du en Britney Spears CD?
Japp ^^

Har du någonsin spytt bland folk?
Nej.

Säg något du alltid tänker på?
Allt typ :P

Vilken musik tycker du bäst om?
Blandat.

Vilket stjärntecken är du?
Oxen.

Vilken tid föddes du?
12.nånting

Vilken är den pinsammaste CDn du äger?
Jag tycker inte CDn kan vara pinsamma? :P

Vilka är dina favoritfärger?
Jag gillar alla färger men på olika grejer liksom

Sommar eller vinter?
Helt klart sommar!! :D

Vår eller höst?
Vår (då är det ju snart sommar) :D

Pepsi eller Sprite?
Pepsi.

Var är ditt andra hem?
Dallas, usa.

Har du någonsin örfilat någon?
Haha ja, för ofta! :P

Har du dåliga betyg?
Det tycker jag inte :P

Vad var ditt första husdjur?
Undulat.

Vilken är din favoritfrukost?
Vet inte, gillar inte frukost :P Men te eller choklad typ?

Vapen?
Ja, överallt!

Vad gjorde du igårkväll?
Hängde hos Lina (A)

Var reste du senast?
Kroatien.

Har du kallat din lärare för mamma?
Jätte många gånger, speciellt Anna Mossberg...

Vad är dina smeknamn?
Hm, finns fortfarande vissa som kallar mig Stasy eller Stasia :P

Kännner du någon som heter Berta?
Nej.

Röker?
24/7

Äger du en diamantring?
JAAA.

Färgar du ditt hår?
Ibland.

McDonald's eller Max?
McDonald's. fast  bara dom i Sverige.

Är du mörkrädd?
Ibland :P

Har du någonsin ätit lim=?
Haha nejnejnej.

Har du e webbcam?
Jao.

vad har du på dig just nu?
 Linne och trosor och handduk ^^

Vad lyssnar du på just nu?
musik :P

vad är klockan när du svarar på detta?
23:38

Men's vogue

Hej bloggen!

Slapp dag idag, vid 4 åkte jag in till stan och träffade snyggingarna Johanna och Lina. Vi har våra planer för imorgon, hehe.
Mamma hade ett samtal idag, sa typ att jag är stressad? Att jag gör saker hela tiden? Ja ba, höööm?

Ni som inte har sett en bild på min pappa, här kommer det ( ignorera att jag är blek som ett lik!! )

 PeitPeit ^^

Sol och värme, Tack??

Jag blir helt Galen på vädret, är det här sommar?  Mum keeps saying; välkommen till den svenska sommaren.
Tänk att jag till och med, för bara en vecka sen, Ville ha regn!

Förhoppningsvis träffar jag Fanny och Co. senare idag :)


Dressed Depressed//

Har varit hos tandläkaren. Jag fick en jätte konstig tandställning, typ grejer som håller fast munnen så att jag inte kan öppna den mer än typ 1 cm. Det suger, känns jätte obekvämt, gör ont och är SJUKT fult!! Jag känner mig riktigt nere alltså, hehe fast det kanske inte bara är pga av tandställningen.

Jag åkte in till stan med Johanna och Fanny igår, riktigt trevligt var det. Mindre trevlig var min mamma som har blivit jätte jobbig? Bluuh.

Nu ska jag äta lunch, gissa vad det blir? Mac&Cheese, yuummie! :)


I find it hard to love you.


Har valt ett par fina, men ack så tråkiga bilder från Kroatien. Kändes tvunget.




Hahaha, jag var faktiskt inte sur. :P

Spenderade hela kvällen och natten och halva dagen hos Saras moster idag. Eller mostern var inte där men i hennes hus var vi. La mig typ fyra och vaknade 11. En evighet efter det cyklade vi till Haninge centrum. Så himla länge sen jag var där, haha. Köpte lite smått & gott också.

Imorgon ska jag äntligen träffa Stora G. Yeeey! Har saknat er så! Förmodligen är det jag som har saknar Oss mest. :)

Ha en bra kväll, ska gå upp till Sara nu.

P.s Som om ingenting, Har jag en vän mindre nu, det var totalt henens val, not mitt.

Äntligen Hemma!!

Hej bloggen!

För tillfället mår jag Super, jag är Äntligen hemma och denna gången för gott. Haha nej men nu är jag i alla fall i Sverige resten av sommaren.

Kroatien var väldigt fint men jag blev uttråkad redan första veckan, sån är jag. Vi bodde på samanlagt tre olika öar och ett ställe på fastlandet. En av öarna var väl lite sisådär skabbig, som tur var stannade vi bara där tre dagar.

Jag har också hunnit vara magsjuk i tre äckligt långa och hemska dagar. Jag hade migrän och var magsjuk och jag vart så dålig att jag typ slut bara bajsade blod en hel dag. Haha, intressant fakta.

Här är i alla fall min favorit-outfit. Både skorna och klänningen kommer från mammas feta garderob.


Idag ska jag spendera natten hos min lillasyster. Har saknat henne såååååå mycket! Love.

RSS 2.0