Hemma from San Antonio

Helt arligt talat, sen jag kom hit har jag inte haft lust att blogga alls. Det kanns lite trakigt, jag som alskar att skriva.
Och jag har massor att beratta, men jag orkar aldrig skriva. Jag laser fortfarande andras bloggar nastan varje dag, men nar det kommer till min egen... :P

Ah, jag hoppas i alla fall att "skrivsuget" kommer tillbaka nar jag kommer hem igen. Fast nar jag kommer hem ska jag till Kroatien men efter Kroatien. :)

    

        Hahahahahahaha, How Cute?





Som avslutning vill jag skicka tusen1000 kramar och Ben&Jerry's glassar till min modell-Agnes som jag saknar jatte mycket, jag hoppas du far en bra sommar och jag langtar till augusti da jag far traffa dig och stora g igen! :)<3


/anastasia


Make up Not war

Hejhej!
Dom har glassarna kopte jag nangang forra veckan, har inte orkat lagga in bilden.



Imagine Whirled Peace far en 5a av mig, New York super fudge chunk en superstark 3a.


Sunday

Hejhej!

Det var jatte kul att traffa Debra igen och vi gjorde massa roliga saker! Jag kommer traffa henne en gang till innan jag aker hem, men det kanns anda sorgligt nar vi aker darifran.

Igar kvall var lite sadar. Jag tycker synd om ungdomarna som bor har assa och nar jag e med dom kan jag inte lata bli att sakna typ, stora g!! <33

Imorgon ska vi bila ner till San Antonio, det ska bli lite trevligt :) Eftersom pappa har nan jobbgrej dar sa ska vi stanna pa nan lite fancy hotell, haha. Jag kommer tillbaka onsdag kvall men jag kommer absolut att skriva medans jag e dar.


Aah, Roxy e gulligast! (A)



Puss pa alla!!!!!

Fredag

Hi!

Idag har varit en skum dag. Jag har varit hemma hos nagra och kollat pa film, typ.
Pratade antligen med Sara idag ocksa, jag saknar dig mer an vad jag saknar nan annan just nu!

Imorgon ska jag och Chiquita Banana till Debra, ska bli kul att traffa henne igen! Det blir bio, shopping och hanging by den gamla poolen, haha. Vi ska sova dar, sa jag kommer tillbaka pa lordag. Sen sa rakade Stacey bjuda hem hela tvillingarnas familj pa middag ocksa, sa det e det som vantar nar vi kommer hem fran Debra. :P

Aah, juste! Imorgon e det midsommar. Har firar man det inte, men jag hoppas att alla ni i Sverige far det riktigt kul och jag hoppas det blir fint vader dar borta. Det var lange sen jag fick uppleva midsommar, men hade jag varit dar just nu, hade jag velat fira det med Agnes och Fanny for ni e bast pa jorden! :)






Hur har eran dag varit? /anastasia

En bild sager mer an 1000 ord?



 Trots att sallskapet (NIKITA!) inte var det absolut roligaste, sa hade jag ialla fall valdigt kul. New York e en sa himla haftig stad och allt e sa stort och man kanner sig bara jatte liten! Jag tog mer an 200 bilder men det vore nog lite overdrivet och satta in dom alla har, ingen skulle nog orka kolla, haha.


New York!

Idag har varit varldens slappdag. Vi at middag pa en kinesisk restaurang och da fick jag aven reda pa en overraskning. Jag, Nikita och pappa ska till New York imorgon och vi kommer tillbaka pa tisdag! Sa efter middagen var det bara att aka hem och packa.

Jag har aldrig varit i New York och medans pappa e pa mote pa tisdagen sa far jag och Nikia ga runt sjalva pa Manhattan, yeey!

So, goodbye Dallas, Hello New York  X)








Gaah, kan inte sluta tanka pa en person, shit!


Ben&Jerry's Cake Batter!

Idag stod jag minst 5 minuter framfor Ben&Jerry's glassarna innan jag bestamde mig. Det fick bli en nyhet, Yellow Cake Batter Ice Cream with a chocolate frosting swirl!





Eftersom jag bara aaalskar frosting, alskade jag aven den har glassen. Den far en stark 4a av mig! :)

CIAO!

Happy Fathersday!

Tjoho!

Det var ett tag sen jag skrev, datorn hemma funkar daligt sa jag far typ anvanda den fran klubbhuset, haha x)
Idag ar det fasdag och jag har roligaste kortet som jag ska ge till pappa, haha!

Igar var vi pa poolparty (???) och vi typ solade och badade och korde lekar och sant. Jag har brant hela ryggen och Nikita ser ut som en tomat!  Pa kvallen akte jag, Nikita, Stacey, pappa, tvillingarna, deras syster och deras kompis till nan grej dar man fick gora massa olika saker. Svart att forklara men 2 saker som man kunde gora var bowla och aka bergochdalbana typ...

Jag har ocksa hunnit shoppa lite, bland annat pa forever21 men inte pa internet utan deras riktiga affar. Jag hittade massa saker :) . Hoppas jag kommer anvanda allt det i Sverige ocksa.

Juste jag vart jatte glad nar jag kollade min statistik idag, den har verkligen gatt uppat! :)
Jag saknar alla er alla dar hemma, hur har ni det?

P.S maste bara tillagga att jag SUGER pa engelska, pinsamt-pinsamt-pinsaaaamt!!

Dagens kop!

Nu kommer ett inlagg precis efter det andra, for jag glomde ha med Dagens kop! :) Har e det supervarmt och idag kopte/fick jag en bikini som jag vet, kommer att anvandas mycket i sommar. Modellen har jag redan spanat efter ett tag. :)

    


Hur har eran dag varit?

Invigning av Ben&Jerry's

Hejhej!

Idag invigde jag min Ben&Jerry's sommar med att kopa 4 sma och gulliga Ben&Jerry's glasspaket. Jag valde att borja med 4 smaker som redan finns i Sverige.





(Jag kunde inte lata bli att kopa mina favoriter Strawberry Cheesecake och Cookie Dough, men nasta gang ska ni fa se nara helt nya smaker! )

Strawberry Cheesecake: Far 5 solar av 5. I love it!
Chocolate Fudge Brownie: Medelstark 4a. Smakar valdigt mycket choklad vilket jag tycker e supergott men jag tror att om man koper en stor bagare sa kommer det latt att bli for mycket!
Cherry Garcia: I did not like it. 1 av 5. Jag gillar inte "falsk" korsbarssmak. Usch. Det positiva var de goda chokladbitarna som kompenserade smaken. :)
Cookie Dough: Svag femma. God, men trakig. Enformig typ.


Aja, kande mig lite trakig idag, men nasta gang ska jag kopa nat helt nytt! :)

Bella Vida

Tjoho!

Vi bor nu i ett omrade som kallas Bella Vida, det ligger sa gott som mitt i ingenstans. Bella Vida e ett stoort omrade som ligger pa typ en stor gofbana. Det e valdigt mysigt och fint faktiskt :) Det finns fem poolareas dar det finns folk i alla aldrar. Undra om man lar kanna nan... Pa lordag ska vi iallafall traffa en familj som bor har nanstans och dom har tre barn i var alder, traffade en av dom idag. Alla husen har ser valdigt likadana ut och idag har jag fotat lite, har ska ni fa se, (dom 2 forsta bilderna e det som syns fran var baksida.



Asso jag tog en massa bilder men det e strul med datorerna har sa jag kan bara ladda upp nagra, och sa far man vanta as lange hela tiden. 

                          

Jag tanker 1000 tankar i sekunden

Helloooo!

Nu e jag antligen framme efter en suuperlang resa!! Jag kommer snart att ga ut och fota lite sa imorgon nar ni vaknar kommer ni att kunna se bilder pa hur det ser ut har vi ska bo. :)

I tisdags var det skolavslutning, det vart mycket tarar, speciellt pa kvallen nar klassen grillade pa Tyresta. Jag kommer att sakna nastan alla och som Agnes redan har sagt, nu gar jag inte i varldens basta klass langre.
Har kommer i alla fall lite bilder fran avslutningen,

  

 
Nu vart dom har bilderna uppochned men det tar typ 2 minuter att ladda upp bilder sa jag orkar inte fixa dom for den har datan e skitskum, ni far vrida pa huvet nar ni ska kolla :)


Hur har era 2 forsta sommarlovsdagar varit?  kram


Sista skoldagen

Godenmorgen!

Nu är sista skoldagen här. Jag vet att jag låter tjatig, men nu är det faktiskt sistasista skoldagen i Brandbergsskolan, och det konstiga är att jag inte känner nånting. Jag är inte ledsen, inte glad, inte lättad...
Hmm, det kanske kommer imorgon på skolavslutningen? Imorgon ska vi också spela på avslutningen, PINSAMT!! Och inte vilken låt som helst, utan Pirates of Caribbean! Åh! Aja, det sköna är att vi efter det slutar brandbergsskolan och slipper återvända dit någonsin. På kvällen ska klassen typ till Tyresta eller så ska vi köra laserdome.

Nu måste jag borsta tänderna, jag vet inte när jag hinner skriva nästa gång eftersom det är på mycket nu idag och imorgon, men nästa gång kommer ett inlägg med många bilder. Ha det bra!


Avslutningsbal imorgon!

Hejsan!

Vet ni vad jag ska göra på onsdag? Åka till my dear father i USA. Inget kommer att bli sig likt och jag åker dit med blandade känslor. Jag vet inte riktigt vad jag tycker och tänker och var jag står. Allt kommer att vara nytt och helt annorlunda men jag hoppas att det blir kul.

Idag hade jag stor-gräl med en kompis, att det alltid ska va så nu på sistone? Jag fattar inte vad du vill av mig egentligen, vad ska jag göra? Räcker jag inte som jag är, för det har jag alltid annars gjort? Snälla jag ber dig, bli dig själv igen, jag orkar inte mer! Det du håller på med är så töntigt att det inte är sant,


Imorgon är det avslutningsbal! Nikita har varnat mig för att inte ha för höga förväntningar, så det jag ser fram emot mest av allt är förberedelserna hemma hos Maria :) , alla kommer att bli såå fina!
Imorgon är det sista dagen tillsammans med klassen, buhuu. Kommer sakna 9f
mycket.


                                             
                                        Jag fick inte bilden större utan att den blev suddig, men här har ni oss i alla fall, 9f.


Dagens bästa!

Juste, glömde bort dagens bästa!

Torsdag bästa: Laserdome!

Fredag bästa: När vi skulle lämna blommor hos en person och sprang skrikandes ifrån hans mamma. Hahahha!
Fredag sämsta: Yupp, jag ramlade med Johannas moppe! Pinsamt och väldigt synd om moppen!

Lördag bästa: Att farmor är på besök : )

Ha en bra lördagskväll, kramar!


Jag står på mina ben från morgon till kväll

Goddag!

Det var ett tag sen jag skrev sist men jag kan snabbt berätta att i torsdags var jag och mina kompisar i stan och firade Annas 16-årsdag, lite i efterskott men ändå.  Vi körde laserdome och efter det fikade vi, åt och åkte till Djurgården. Jag tog en massa foton hela dan och min och Agnes kameror fick battlea lite, haha!

   

Innan laserdome hängde jag lite med Fanny och Agnes, vi åt choklad och Ben&Jerry's tills vi mådde illa!

                                                                                                               

                                                                                                                  Grattis Anna! <3
     
 
  

Jag tog (som vanligt) jätte många foton på Agnes, hon är så himla fin, jag önskarönskarönskar att jag såg ut som henne!


Fredag till lördag var jag på Dalarö hos Fanny med några kompisar, till största dels var det kul, men jag vet inte riktigt- ibland var stämningen lite sådär, eller hur? Jag hoppas verkligen vi kan ta och njuta av våra "sista" dagar istället?

Farmor och farfar från Finland är här den här helgen, så jag ska ta umgås lite med dom. Hur har eran helg varit?

Onsdag

Hej alla som ser det här!

Idag träffade jag Laura, Gustav och hans kompis. Hmm, det var ju lite som det var...  hahaha  >.<

Efteråt träffade jag mamma och så gick vi runt lite på stan, jag köpte en ny kjol för 98 kr på h&m.

Det känns som om dagen har varit jätte lång, jag har hunnit  göra massa olika saker och åkt fram och tillbaka. Mitt huvud exploderar snart och jag vill bara dränka min mobil, den är så störande! Den stör mig hela tiden känns det som och den ger mig huvudvärk. Datorn ger mig också huvudvärk, det strålar! Allt bara surrar och det känns som om min hjärna endast består utav elektricitet som flyter runt i någon vätska. Nu ska jag stänga av både datorn och mobilen hela kvällen och bara vara, som grottmänniskorna för länge sen. Vad skönt dom måste ha haft det, ingen skola, inget jobb, inga bilar, inga datorer eller elektroniska grejer överhuvudtaget.


Jag känner mig jätte skum och förvirrad, kan nån ta mig tillbaka till stenåldern??

569842-54

Tjoho!

Tack vare några enkla instruktioner av Agnes, har jag nu lyckats göra om designen lite! Det svåra är att välja bakgrund, det finns såå mycket att välja mellan. Tills sommarlovet ska jag försöka hitta nåt riktigt somrigt...!

Imorgon efter skolan ska jag till stan och träffa två kompisar som jag inte har träffat på riktigt länge..

Vad tycker ni om den nya "designen"? Avkopplande tycker jag :)


Ska kolla på desperate housewives nu, sista avsnitten för säsongen!

Hela livet är bara omtagningar...

Hej stoockholm!

Klassen var på stadsvandring idag, stadsbiblioteket, kungliga biblioteket, olof palmes grav...  en riktigt seg dag vart det alltså!

Jag är även sur på mig själv för att jag tänker så ont om en kompis. Åhh, dumma mig, får så dåligt samvete! "/

Dagens bästa:
Jag har 2 dagens bästa idag och båda går att äta. Det ena var Agnes baguette och det andra var Johannas och Linas   ben&jerry's  cheesecake glass. Mums!

                        


Hur har eran dag varit?

Kraam!

Rudan och brända ryggar

Hello Måndag!

Idag var klassen på Rudan, körde brännboll och lite sånt, det var jätte skönt :)
Sen så var det ju tävling denna måndag också. Cissi kom på den bästa tävlingen, man skulle springa i sjön så fort som möjligt och alla blev verkligen heeelt blöta, fast det var bara skönt eftersom det var så varmt idag.
I alla fall så var det jag som vann, yeey! Nu måste jag alltså hitta på nåt riktigt bra ( och jobbigt ) tills på måndag... (A)

Efter Rudan åkte jag och Sara till Raman och hängde lite där ;)

Dagens bästa:            
Dagen bästa var Lina och solglasögonen som jag fick av henne! TackTackTack Lina! Nu känner jag mig riktigt Johannig, YEAH! >.<

569842-55


Hur har eran dag varit?

Dagens bästa!

Juste glömde tillägga att jag och några kompisar ska, från och med idag, börja skriva upp dagens bästa.

Dagens bästa:
Haha, dagens roligaste händelse var när Agnes hade badat och så började hon kräla upp för det hala, algiga berget och plötsligt gled hon ner mot vattnet baklänges och så ramlade hon i  som en jäättte söt skölpadda. Hahahaha, vilken show!

569842-50

//anastasia

Hello Sunshine

Hej alla sommarglada!

Den bästa helgen på länge är snart slut. Vad kan bli bättre än en underbar, varm och solig dag med sina bästa vänner och en fet picknick-korg på en fabulous plats?
Ja, jag vet inte!

569842-43




Hela helgen har jag spenderat hemma hos Fanny i Axelsberg med några kompisar. Igår var vi på långholmen hela dagen, kollade på marathon och hade picknick med Fannys supermysiga familj :) . Önskar att min vore lite mer lik hennes.

Hela helgen har Johanna varit min modell, eller som hon kallar det- offer, så hälften av alla 200 bilder som jag tog är på Johanna, haha.



Tack för en underbar helg, jag älskar er!

RSS 2.0