Det regnar löv.

Vart lite inspirerad av veckans schema som alla har. Här kommer min

Måndag: Tandläkare x2 , träning på balettakademin.

Tisdag: Läkarbesök på morgonen, blodprov, åka in till stan med Anna Halfar och gå på utsällning (?), eventuellt filmkväll med Malin & Co.
Onsdag: Inga planer förutom att gå på teater och äta kebab till middag med Johanna. Hööh.
Torsdag: Vet inte än.
Fredag: Fest.
Lördag: Stora G middag Oktober.

Måste göras:
Åka till nationalmuseét, göra Företagsekonomi, åka skridskor.

Ja som sagt, vaknade tiiidigt imorse för att åka till vårdcentralen. Sen tog jag blodprover. Det gjorde ont. Fällde en tår. 
Nää =P


Höstlov

Hejhej! Första höstlovsdagen blir riktigt tråkig för mig del. Vaknade tidigt och åkte till tandläkaren och klockan tre ska jag till en annan tandläkare. Fråga mig inte varför, men iaf så är det rätt segt för tillfället för jag vet att jag inte hinner träffa nån innan tre... Sen åker jag nog in till stan, har dans halv 7, så då får jag träffa Malin och Steffi =) .

Min helg...? Höm, insparksfesten kan man ju bara beskriva med ett ord K A O S. Inga fler kommenterar om den kvällen. Igår åkte jag till Fanny i Axelsberg, gick en lång promenad med hennes familj, fikade på ett random- ställe, åkte in till stan.

Juste var på intervju i fredags. Fick inte jobbet. Överraskade? Nej tänkte väl det, haha.

Är det nån av er som åker iväg över julen? I år ska jag fira jul hos min farmor i Finland, ska faktiskt bli riktigt kul. Pappa och Stacey kommer också...
men som tur är kommer jag komma hem till nyår. Höhö.




någondagärjagdinjakttrofésomduövergav

Yooo!
Nu är det 5 veckor långa demokratiprojet äntligen  Ö V E R !! Är så otroligt lättad. Hade slutexamination fram till halv 12 , fikade med Sofia, Frida och Rebecca och sen gick vi på nåt tråkigt museum. Kommer typ inte ens ihåg var det heter. Eller jo det gör, national museet. Vi gick runt och kollade på tavlor och våran bild lärare pratade om nånting men det var jätte svårt att höra vad det var så ja.. så var det med det bros. -.-

Imorgon har vi bara två lektioner och sen är det loov :D! Klockan tre ska jag på jobbintervju och sen får vi se vad som händer :).

Ehm , vad jag ska göra resten av kvällen? Sova. lskhflsdkhflsdkhflsdkfhsdlkf


snart looov!

Åååh vilket bra DH avsnitt idag alltså! Att dom lyckades pressa ihop så mycket i ett och samma avsnitt, skickligt, höhö! :D. Längtar redan till nästa avsnitt (Freak, huh?!)!

Har skrivit klart inledande talet till plenarsessionen vi ska ha imorgon också. Det blev en himla massa text, fast jag vet inte om jag klarar av 4 minuter. Det är värsta långt ju när det gäller det här. Hmm... Undrar bara vart mitt hjälp som jag skulle få försvann...? :S

OBS! Den 4e December firar jag och Sofia ( och förmodligen resten av gänget ) 100 dagar! Då blire födelsedagsfest. Typ.




---

Gud vad jag känner mig sämst, så jävla dålig. Hade lika gärna kunnat lämna in en bunt med tomma papper och fått samma resultat. Skillnaden vore bara att det nog hade känts bättre då. Och att jag inte hade behövt lägga ner x antal timmar och y antal dygn på det. Har aldrig fått ett så dåligt resultat som nu, första betygsatta skiten på den här skolan.

Jag hoppade över andra träningen idag också. Kände att jag varken hade lust eller ork att komma hem kvart över 9 och veta att jag måste göra 89 miljoner grejer innan jag får sova.
Och så sova-saken. Det går ju jätte bra, förutom att jag inte sover och att imovanen inte funkar längre (?!). Aja, ska träffa en läkare nästa helgen.

Idag fyller Kajsa 16, grattisgrattisgrattis! <3

söndaggg

Hallu!

Har faktiskt hunnit med ovanligt mycket den här helgen, firat en kompis födelsedag, fikat med stora G, varit på basketmatch och umgåtts med Sara och kollat på mamma mia med Lina och Johanna. :)

Och trots att jag har spanska prov imorgon och inte kan mer än Hola me llamo Anastasia, så känner jag mig väldigt glad eftersom det bara är en vecka kvar tills höstlovet! Yeey :D, från börjat tänkte jag åka till Göteborg med två kompisar men jag har insett att jag verkligen inte har råd. Pengar är inte min starka sida, hehe.

Aah, nu till spanskaböckerna :( ha en bra kväll! <3

Torsdag

Hej "alla mina bloggläsare"!

Jag tycker tyvärr inte att det är lika kul att blogga längre. Sen så har jag inte så mycket tid heller för varje måndag, tisdag och onsdag är jag upptagen efter skolan. Imorgon har vi matteprov. Hjelpes. Ska göra mitt bästa trots att min hjärna känns som en skumbanan, sen är det helg! Skööönt, imorgon kväll ska vi till Kajsa och fira hennes födelsedag men innan det blir det nog fika med stora g och på lördag kväll blir det förmodligen fest eller så hittar jag på nåt annat med några vänner.

Ska också försöka hinna pallra mig till ishallen med Anna, gud vad jag saknar att åka skridskor. Att snurra på isen och se hur alla färger blandas till en enda smet. Åh det ska bli så sjukt kul! Ingen som inte har åkt konståkning kan förstå känslan haha, men den är töntigt underbar!


Har haft världens huvudvärk idag, sov typ inte alls inatt eftersom jag skippade imovanen. Det är hemskt.

På söndag kommer förresten mamma hem. Ha det så bra, puss o kram skumbanan (??)

Å juste, hade en riktigt lyckad helg ;).


lördag

hej! har inte skrivit på ett tag, har inte hunnit. vi har haft projekt vecka i skolan o inlämningar o grejer så aa.. hoppas ni förstår :) ska alldeles strax, nu åka till anna, sen blire hem till fanny ikväll som gäller. hoppas det blir bra! puussss

CurlySue

Snart är det äntligen fredag, närmare bestämt har jag helg om knappt 16 timmar. Imorgon är det Stora G- middag hos Lina, det ska bli så härligt att få träffa alla igen. Om jag hinner ska jag försöka ta svängarna förbi Anna efteråt, hon har nåt på g hemma hos sig imorgon men ja.. det lär ju bli sent med stora g så jag får se.


Var hos Sofia efter skolan, skulle hämta några lite grejer som jag hade lämnat där hehe..

Har spenderat kvällen med att snacka i telefon med alla möjliga. Alla olika tankar förvirrar mig. Men snart är det helg! Imorgon slutar vi för en gångs skull tidigt och jag hoppas på ett gym-pass med gulltjejerna. :)





Fanfanfan..

Vacker dag. Blommorna blommar, solen lyser, fåglarna kvittrar... det är en underbar sommarlovsdag!


NOT!

Morgonen började med att jag ble kallad till rektorn. Dagen fortfsatte med ångest, ångest, ångest, arga blickar och åter ångest. Jag skäms så jävla mycket, känner mig så omogen man bara kan bli. Stor klump i magen... Jag är orsaken till hela skiten, det är mittmittmitt fel och alla andra är bara åskådare. Utan mig hade det inte hänt och jag kan inte sluta undra:

var det en kompis som svek? Är det som alla säger, att det var du? Jag vill inte tro det men jag vet inte vad jag ska tro och vad jag ska göra. Jag hoppas jag vaknar snart...
Fast å andra sidan har jag aldrig bloggat i en dröm?


RSS 2.0