Yo no hablo espanol!!

Äntligen fredag och dehär e  mitt första blogginlägg från skolan faktiskt :) .

Idag väntar en helrolig kväll med några skolkompisar. Om jag överlever skoldagen vill säga. Den här skolan dödar mig, nivån ligger jätte högt och känner mig sämst haha!! Nu har vi spanska och det e fett stressig vår lärare e skit jobbig, vengavengavenga. Min hjärna exploderar snart.

Tur att jag har nåt att se fram emot då ikväll ;)

kajsa e en surpuppa!! :P <333

Torsdag.

Ojojoj, dålig uppdatering från min sida, har inte skrivit på en vecka nästan. Menmen´, jag har mina skäl. Demokratiprojektet drog igång i början av veckan och sen dess har schemas varit fullspäckat asså, och ja sen så har jag danserna, tennisen och teatern efter skolan. Har helt enkelt inte hunnit, but now I'm back hahah. :D

Imorgon är det fredag! Jag har knappt hunnit längta och så vips- snart är det helg igen. I luuuuv it!! :)

Hahahaha, jag kan ärligt talat inte påstå att jag har tråkigt i skolan, inte ens på Evas samhällslektioner, Mikaela (facebook) slår allt !!xD :
 
raderat----


-

Fan vad mina öron får tåla, varje helg samma sak, "jag orkar inte mer" men jo det gör jag. Du är så jävla svag, men skyller helt på annat. Låtsas.

hej,

jag är förmodligen den enda i min ålder som sitter hemma ikväll och har tråkigt.
Tyck synd om mig! :(

Fredag-

Fredag, fett skönt, veckan har gått fort. Jag har knappt hunnit vara hemma. Har haft fullt upp efter skolan hela veckan, det sliter seriöst på en. Idag efter skolan gymmade jag me några kompisar sen kom Anna och vi gick runt på stan i x antal timmar, det är hur mycket folk som helst på stan en fredag eftermiddag. Kändes nästan befriande att komma hem till svartbäcken , haha :) .

Idag hade vi typ sovmorgon men jag och Kajsa vart duktiga och kom till skolan i rätt så god tid iaf, fast det vart inte så mycket pluggande från vår del, haha :) .

Trodde jag hade planer inför helgen, men ja.. dom ändrades så nu har jag typ inget. Jag får se om jag hinner träffa Agnes och Lina ikväll, hoppas :) .

Kollade nyss hur nästa veckans schema ser ut, jag dööör. Det är projektstart och vi slutar mycket senare varje dag. Ska försöka koppla bort skolan ett tag nu, hoppas ni har haft det bra idag. Loove ut till er.


     bilder from longtimeago

Jag skrattar, jag ler men sorgen i mitt hjärta är det ingen som ser.

Tja brorssooor!!

Idag var jag på ledarutbilningen från klockan 9 till 4. Det var verkligen skit kul fast riiiktigt jobbigt i slutet eftersom det man kan säga att det nästan vart bråk i vår grupp, haha. Eller dålig stämning kanske låter mer rätt. Menmen, sånt händer. :) Fick lära känna en del nya människor idag, dom flesta från min skolas a-klass. Helskön är dom, speciellt min ordförande-kompis Helin som jag ska jobba tillsammans med under hela projektet, yeey! :D
Och så lärde jag känna en jätte gullig Gabbe där också :) .

Det enda negativa var väl att vi missade skoldagen och två av Cecilias lektioner. Fick ett sms av henne och hon skrev att vi som missade historian får göra nån uppgift imorgon för att ta igen allt. Och så jag fått tilbaka källkritiken... Hömhöm asså.

Imorgon har vi värsta kort dag, tänkte kanske träna med Steffy, Johanna och Co. efter skolan. Sen får jag väl se vad som händer. Har som vanligt läxor över helgen... Imorgon kommer inte Sofia vara i skolan, buhuuu! (:P) Hoppas hon får det bra i Örebro eller ja, dit hon nu ska.

Det var allt för mig, hoppas ni alla därute har haft en bra dag!


snabbt o kortfattat.

Var på teater kurs idag med gullingarna Leo och Rebecka Scheibe. Det var jätte kul fast samtidigt läskigast i världen, haha.

Imorgon ska jag på ledarutbildning i Sankt Eriksgymnasiet eller vad det nu heter. Ska bli jätte kul, få lära känna nya människor och så ;)! Ja, orkar inte skriva allt jag skrev i det inlägget som raderades med jaa..



P.s Jag älskar dej!

fan vad jag blir sur!!!!!!!!!!!!!!! skrev ett 9 mil långt inlägg o så ba borta!!

"Han åkte runt i Sverige"

Yo brorssan!

Kom precis hem från stan, slutade tidigt, fikade med Agnes, Lina och Johanna på Wayne's (som vanligt haha).
Jag dog i skolan idag, hade en jätte rolig svenska lektion. Man skulle läsa upp nyheter och jag vet inte vad som hände men jag kunde bara inte sluta skratta när Steffy läste om sin mygga. Bara jag kollade på henne började jag as garva!!

Ska på träning om en halvtimme, har världens träningsverk efter danserna igår. Jag känner mig som en gammal tant som inte kan böja mej ner och som har hela ryggen full av muskelknutar, men det är det värt eftersom träningen vaar så himla rolig igår. Efter terminen kommer KSG tjejerna bli jungle queens asså, haha:D.

Nej måste börja runda av nu, ska bli så kul med tennis idag för idag kommer Anna (förra gången somnade hon (?!!?!?) )

Hejdåååååååååå:)

Helgslut. Veckoslut.

Det som jag trodde skulle bli en skit seg och tråkig helg med en massa plugg, visade sig att bli så mycket roligare! I fredags efter skolan träffade jag Fanny och Johanna. Jag var inne på Fannys skola för första gången och jag hann tillochmed vara social med nån kille från Bromma som satt utanför skolan och väntade. Senare på kvällen följde jag med Kajsa på fest i Jakobsberg. Det var jätte kul, fast lite skumt i början haha. Ingen av oss tog med sig kamera så jag har inga bilder från den kvällen...

Igår var jag med Anna och statspojken David i stan. Vi åt middag där och sen gick vi till ett café och kaosade där. Eller Anna och David kaosade jag var hel-lugn som vanligt, haha ;p. Nej men dom är så älskade! Kul att träffas igen. Jag och Anna planerade lite om att åka på kryssning en helg, det vore så kul!

Idag har jag försökt plugga. Gjorde klart engelskan o historian fast sen när jag lät mamma läsa igenom min historia sa hon att jag skulle göra om allt för att det tydligen inte var bra. Jag hade liksom kämpat as mycket så jag blev sur och ja, nu sitter jag och skriver det häär... Månste typ laga middag idag ockå. Och imorgon har jag mina två danser. Kommer hem sent alltså, hinner inte med nånting. Känner att jag har för mycket på g och ändå blir inget gjort. Blä. Min helg har iaf varit bäst!
Hejdå :)


                                                                       (  Brist på bilder på den här datorn.)

Just Dancee!

Hejhej!

Har inte så mycket att berätta. Skaffade bibliotekskort idag, fick mer plugg, mötte upp Lina och Agnes vid Agnes skola runt tre tiden. Fikade på Wayne's, delade fika med Lina. Dom har typ godaste morotskakan dära, loove! Senare kom också Johanna utrustad med snyggaste outfiten ;) . Jag stannade inte så länge, kom hem strax efter 6.

Imorgon slutar vi tidigt, direkt efter lunch klockan 12 :) . Vill köpa "min" adidas väska. Sen ska jag kanske hem till Lina och "kolla" på italienaren. Haha, det är en utbytesstundent som bor där. Lina och Johanna påstår att han är fett skum men jag får väl ta och dra mina egna åsikter efter att jag har träffat honom (om han ens är hemma, haha!)

Jag önskar jag kunde ta en snabb weekend resa till Dallas, bara för att shoppa billigtbilligtsnyggt och fylla min garderob med stora och långa koftor i höstens alla färger, grått, lila, senapsgult, grönt. Och ett par röda strumbyxor... Snart är det dagt att köpa vinterstövlar. Har spanat in ett par på nilson, pappa har till och med skänkt en slant så jag får köpa ett par ordentliga för en gångs skull. Ibland är han bara det bästa! :)

Ska se idol om en halvtimme, sen läsa några kapitel ur snabba cash, ta en imovane och somna snabbt. Hur har eran dag varit?



God Kvällish, puss.

Hej.

Lina bad mig att lägga ut mitt schema här på bloggen men jag har inte fattat hur man printsc.nar på den här datorn än.      Jag gillar inte den här datorn längre. Det har knappt gått 2 veckor men den hatar mig redan. Känns som om stängknappen håller på och ramlar ut och för det mesta vill jag bara slänga den i väggen eller bryta den mitt itu, precis som Maria och jag ville när vi var små och körde supermario, fast med dom stora gråa kontrollerna.

Jag ser att det ligger snö på grannens tak för och nu ska jag duscha.

Kraaaaam
, ha en bra kväll!!! :D

Gold is blinding, don't you see?

Äntligen, då menar jag Ä N T L I G E N klar med den jobbigaste historia läxan någonsin! Ärligt talat tog det inte särskilt lång tid, däremot tog den mycket från min hjärna som faktiskt var tvungen att tänka till 100%. Historia och framförallt Källkritiks-skit är inte till för Anastasior. :)

Ikväll blir jag nog tvungen att dra en Imovane. Ska få av mamma, har inte sovit på tre nätter typ. Känner mig inte ett dugg trött men fan vad jag är snurrig i hjärnan. Kopplar extra segt. Äter kanske tillochmed extra segt, vi hann fika på rasten idag. Kände mig inte seg men fick några kommentarer angående det, haha :) .

Imorgon är värsta sköna dagen, 2 lektioner och mentor. Slutar tidigt. Ska träffa Lina men förhoppningsvis fler, Agnes och Johanna om dom kan? Känns som 100 år sen trots att det har gått mindre än en vecka.

Vi har börjat planera för insparkningsutklädnader, folk kom med massa roliga idéer på luncher. Eller jag tyckte iaf dom var sjuka men ja var ju som sagt snurrig. Vi får se vad det blir. Helst nåt gruppigt. :P


Ny chans

Eftersom jag inte orkar plugga så ger jag bloggandet en ny chans...

Idag fick vi friskis&svettis kort i skolan, det tråkiga är att det inte funkar i Haninge. Jag som hade planerat att gå på yoga med Johanna och Lina :( .

Igår hade jag dans x2. Det är några till från skolan som har börjat på jungle fever! Fast igår var det inte lika kul som första gången för det var nästan ingen dans alls igår.

Om en timme ska jag på tennis, då får jag träffa Anna och Christian och Rumpan & Foten mfl. ( Jag kommer faktiskt verkligen inte ihåg vad dom heter men Anna och Sara vet vilka jag menar:) )


Nu ska jag fortsätta med mitt älsklingsämne (NAAAT!) historia. Den här dagen är död!


Huge, american bluberries

Nu har jag skivit om inlägget 2 fucking gånger för att datorn är cp så dom raderas hela tiden så nu skiter jag i det här.
*går & eldar upp datorn*

Congratz Bro!!

Idag fyller min bror, tro det eller ej, faktiskt 17 år. Eftersom jag är en sån super-snäll syster följde jag med honom och delade ut reklam idag. Området var typ skit stort! Sen så har jag inte gjort så mycket mer den här söndagen, jag bakade en Key Lime Pie och så har jag läst snabba cash.

Igår vart inte riktigt som planerat heller, jag åkte till Handen två gånger varav jag en gång träffade Anna. Vi skippade David och åkte aldrig in till stan. Det regnade as mycket och sen så kunde Anna ändå inte stanna där så länge så ja.. kändes bara onödigt. Jag hoppas jag får träffa dom nästa helg då ;).  Jag åt middag hemma sen åkte jag till Lina och hängde med henne och Johanna några timmar. På hemvägen träffade jag Rebecka.. hmm, let's not even talk about it såattsäga.

                            Tänk att jag har levt med den här människan i över 15 år. Omgomg! :)

Lördag!

Godmorgon Godmorgon!

Idag är det lördag och jag vaknade typ kvart över 11. Inte bra. Igår hade jag bara en mysig hemmakväll, kollade på film med mamma och Hasse, kände att det var länge sen så det var nog dags, hehe.

Efter skolan träffade jag, som vanligt, Fanny. Vi åkte först hem till henne och fikade lite och så sen åkte vi in till stan igen och shoppade. Det vart inte så myket eftersom jag nuförtiden heter Spara, men jag köpte i alla fall en skit mysig lila kofta! :)

Idag ska jag först till handen senare ikväll ska ajg förmodligen träffa Anna och David inne i stan. Vi får se vad vi hittar på, men jag har som vanligt mina fabulous idéer ;).

Det var allt för mig, vi hörs säkert efter att jag har varit i handen. Puussss.



läktarförsäljning

Eftersom bussen inte går än hinner jag berätta en grej till... Kommer ni ihåg att jag var på jobb intervju i globen typ för 2 veckor sen?? Aah, jag har fått svar nu och jag fick såklart inte jobbet. Det klart jag blev besviken, för det verkade vara det perfekta extra jobbet: nära OCH kul. Och så skulle jag få in pengar till nästa sommarens resa... Nu måste jag hitta ett annat jobb annars kommer jag inte kunna åka.. :(

Ingen läktarörsäljning för min del alltså men ett jätte stort grattis till Agnes som fick jobbet!! :D



 

 

Tack för din medverkan på våra rekryteringsdagar.

 

På Global Eatertainment arbetar vi främst på kvällar och helger. Då du är 15 år får du enligt Arbetsmiljöverket inte arbeta senare än kl 20.00. Därför kan vi i nuläget inte erbjuda dig arbete hos oss. Hör gärna av dig igen när du fyllt 16 år.

 

 

Varma hälsningar | Lina Bernmark

om du lämnar mig nu

Torsdag eftermiddag. Ska alldeles strax åka på tennis, har inte spelat sen... usa. Och då spelade jag mot brorsan, typ motstånd på nivå 1! :P Det ska bli skönt att få spela igen :).

Nu har lektionerna i skolan dragit igång. Än så länge har vi haft samhällskunskap, historia, matte och engelska. Snart börjar alltså vardan med skola, läxor och höst men just nu luktar det helg, haha.

Igår efter skolan träffade jag Agnes och Fanny, vi åkte till Axelsberg och åt middag där och så, myyys! Så himla kul att träffa Agnes igen, som kom hem från NY igår. Tänk vad mycket hon har hunnit se och uppleva på bara några dagar. Hon har liksom hunnit till usa framotillbaka. Känns koonstigt.

Nu funkar också den här lilla datorn hemma hos mig :). Måste gå nu, hur har eran dag varit?


Så här mycket gjorde vi p engelskan idag :P



Tisdag

Heej!!

Jag tycker synd om mig själv som inte har några kläder. Jag har inget att sätta på mig tills imorgon jag har inget att välja mellan. Och jag kan inte åka till Sara och våldgästa hennes garderob för hon är inte hemma... buhuu.

Idag var ännu en skön skoldag :). Vi var i biblioteket och sen hade vi idrott, samhällskunskap och film i aulan. Fick reda på att vi bara kommer ha ett idrottspass per vecka och sen ska vi ha typ idrottsdagböcker eller något där man ska skriva vad man tränar på fritiden. En riktigt braig sak är att vi får friskis&svettis träningskort som gäller på alla f&s ställen så då kan jag börja gå på yoga med Linus och Johannus :).

Ähhm.. Justja, afrikandansen igår? Skitrolig!!! Fast just nu har jag träningsverk på udda ställen (missuppfatta inte:P)



  Sommaren är sluttt!

JuNgLe Fever!!!!!

Hooola- Hula!

Jag sitter just nu på mammas jobb och väntar på att klockan ska bli 4. Halv 5 är det dans vid medis och då får jag träffa Sara också.

Idag fick vi våra små supersöta vita laptops från skollan. Jag bara ääälskar min, den är så jävla gullig! Och så liten, mindre än ett A4 block liksom. :) wiiii.

Gissa vad som händer halv 7? Jag, Rebecca, Steffi och Sofia ska dansa Jungle Fever på Balettakademin. Jag har ingen aning om vad det är, förutom att det är afrikanskt och att tränaren är afrikan. Haha, det ska bli sjukt kul i alla fall. Kan ni tänka mig dansa i takt med bongo-trummor? Shakea loss som en afrikan? Nej skulle inte tro det va xD.



Hur kul kan man inte ha åt några bilder egentligen?? :P

RSS 2.0