Mitt hjarta spelar bas, i takt med musiken.

Kroatien e  verkligen superfint. Mina dagar bestar inte av nagat annat an sola, bada, ata, sova. Typ.  Jag erkanner att jag redan e uttrakad, fast jag blir det latt sa... :P

Jag saknar manga. Langtar verkligen tills jag far aka hem och traffa er som jag inte har traffat sen skolan?

Jag saknar Jacob. Jobbigt, egentligen vill jag bara glomma och njuta av semestern istallet.

Sara, jag kommer snart hem lilla gullebulle!!


Croatia

Nu e jag hemma efter en lang flygresa. Och gissa vart jag ska imorgon klockan 8? Mhm, Kroatien.
Känner verkligen inte för att åka dit nu, men jag ska göra det bästa av det. Egentligen vill jag bara tillbaka till usa men jag vet att det inte spelar någon roll för det kommer ändå inte att funka.

Jag kommer tillbaka 2 augusti tror jag. Förhoppningsvis kommer jag att få tag på en datorn i Kroatien.


Livet suger egentligen.

londish

Hejhej!
Sitter har pa flygplatsen i london, kanner mig lite datanordig asso men sanningen e att jag maste vanta har i 5 timmar och sa hade jag mynt over sa...    :P

Jag har aldrigggg gratit lika mycket nar jag har akt hem fran usa som jag gjorde den har gangen.   Jag grinade verkligen hela 3 timmar nar jag akte till ny. Det kanns verkligen som jag har lamnat min familj. Trots att jag bara har kant barnen i knappt 2 veckor sa  kanns det som om jag har kant dom hela livet.

Och varfor, varfor varfor varfor, maste den underbaraste killen nagansin bo pa andra sidan jorden?

/anastasia

2 for 4$

Hej bloggish!

Har inte riktigt orkat skriva , det e mina sista dagar har nu. Fucccck.
Igar var jag barnvakt at Tylor och Kennedy, lite jobbigt var det faktiskt. Senare pa dagen spelade jag volleyboll med Jacob och nagra andra. Idag ska jag och Nikita till Debra vi ska sova over dar ockso for pa morgonen ska jag klippa mej.

2 Ben&Jerry's har jag iaf orkat ata (inte upp). 3a och 4a.



 

Vi har helt enkelt inte tagit vara pa tiden, huh?




 


Full house sa att saga?

Visste ni att Ben&Jerry's gjorde sorbet? Trots att jag inte gillar sorbet var jag bara tvungen att smaka deras och den visade sig vara riiiktigt god! Inte nog med det, jag valde att vara nyttig med sorben som e fat free och Phish food som e en light variant.                                                      
                                                                                    En stark 4a till dom bada! :))



Idag gjorde jag nat riktigt onodigt oxo. Suck. Angrar verkligen det. Och barnen didn't behave to night, sa jag far inte leka med dom imorgon. "/ :P

Jag kollade precis igenom mina inkop hittills. 2 angerkop som bestar av 2 klanningar.

Jag onskar jag kunde stanna langre, minst 1 vecka till. Det finns sa manga affarer jag inte har hunnit besoka och sa mycket jag inte har hunnit kopa. Och en del andra saker jag skulle vilja hinna gora oxo... Tiden har bara flygit ivag, det beror sakert pa att vi har rest sa mycket. Menmen?

/anastasiiaaaaa

 

noon

Det kan verkligen inte vara bra att vakna klockan 12. Iaf inte for mig, jag far panik och en kansla av att jag har slosat bort hela dagen? Imorgon ska jag verkligen vakna tidigare.

Jag e jatte nyfiken pa vart Agnes e!! Kan knappt vanta tills jag far veta, aah!


Kungstensgymnasiet!

Justja, har glomt bort att informera er om att jag kom in pa mitt 1:a handsval, namligen Kungstensgymnasiet.
Sa... japp, den 21 augusti ska jag dit. Laskigt varre, kanner ingen! Jag borjar nastan onska att jag hade sokt nanstans dar jag kanner nan...




Men nejnej, ska inte tanka sa. Om Johanna, Agnes och Fanny kan. Da kan jag oxo! "tillsammans klarar vi det?" :)

Vart kom ni andra in?

Whats up with Anna Halfar?!

She is gone. Jag har inte traffat henne sen... typ April? Grejen e att jag inte ens har hort nat fran henne. Jag har ringt nara ganger, skrivit ? Hon har inte varit inne pa msn eller facebook?
Det forsta jag ska ska gora nar jag kommer hem e att fa tag pa Dig!

Jag kan inte tanka mig att vi var i Polen tillsammans forra sommaren,det kanns som om det var fleraflera ar sen. Jag saknar dig! Om du ser detta maste du hora av dej immediately.
Idag spenderade jag ( som vanligt soliga och varma) dagen vid poolen med 3 monster (inklusive Nikita) och en tvilling.

Vad har ni gjort idag? :)

 jag far sana har lappar- Hela Tiden?! :P

...

Hola amigos!


Nu e jag hemma och det tog en evighet for mig att kolla igenom alla bilder som jag har tagit. Jag tog mer an 400 bilder pa ingenting, eller asso pa olika saker och utsikter och grejer (asso bilder utan manniskor). Sen sa e det svara for mig att valja ut vilka bilder jag ska lagga ut pa bloggen. Jag gillar inte att lagga ut bilder pa mig sjalv (som ni kanske redan har markt). En bild liksom, och jag kanner mig som ett superego, aven fast det e min blogg? Andra bloggare lagger ju bara ut en massa bilder pa sig sjalva varje sekund men anda...
Superintressant? :P

Jag spenderade iaf en harlig vecka i Mexico, det vart mest sol, bad och mat. Pa dom bilderna som jag har lagt ut ser vadret jatte gratt ut men det var soligt varje dag men det regnade varje natt. Tror jag.

Idag traffade vi ocksa Staceys barn for forsta gangen. Kennedy och Tayler- as gulliga. Fast inte nar dom ska sova.
O M G!



/anastasia



Mehico!


RSS 2.0