III

"Momma please stop crying, I cant stand the sound,
Your pain is painful and its tearing me down.
It aint easy growin up at world war III,
Never knowin what love could be, youll see"

Lördag

Godmorgon lördag.

Var på stora G middag hos Jonna igår, tiden går fort när man har roligt, missade bussen en och en halvgång. Och Agnes var saknad :).

Idag har Haninge Dansstudio uppvisning. Jag skulle vilja gå men har egentligen ingen speciell att kolla på, förutom Carro men henne ser jag dansa varje måndag.. Fast å ena sidan, det vore ju en upplevelse att se Hampus dansa Breakdance..
Aja, istället ska jag och Sofia till Kungsholmens glassfabrik och hälsa på Emma och proppa i oss lite glass. Så himla gott asså!
Om vi hinner tar vi nog en sväng förbi Kungsträdgårdens julmarknad också. Nej, nu måste jag sätta fart.



Gamla bilder från Emmas jobb.

Nu är det bestämt!

i Februari flyttar jag!! Adiós Haninge och buss 807, Hola Gröna linjen!



Ikväll ska jag och Sofia på Crazy Night i tyresö centrum, så nu laddar jag med en kladdkaka. Den står just nu i ugnen och steker. Mmm!

Fredag imorgon!!:D

Sofia Arne Arnsten

Naaw! Är inte Sofia gullig mot mig, titta vad hon skrev :

"Anastasia, när jag tänker på dig så står allting stilla. Du är min vän i vått och torrt och jag kommer aldrig att lämna dig. Jag vill bara att du ska veta att jag älskar dig grymt mycket<33..."

Visst blir man rörd?? Sofia jag älskar dig också och bjuder därför på denna vackra bild från dagens lektion.



:)

Hej alla glada tomtegubbar där ute i snö-slasket!

Det börjar lukta ljusare tider. För en del av mina vänner: Love is in the air. För dom som inte har hittat lite kärlek såhär i slutet av November så är det ändå snart jul-stöks-time! Trots att jag tycker att julen är överskattad så kan jag inte låta bli att erkänna att det är super mys med snö, julbak och julbelysning! Och vad är inte det bästa med jul om inte Lov? Och sedan Nyår? Hallelujah säger jag bara! :D

Fast än så länge vet jag inte vad jag ska göra på nyår, jag är i alla fall fast besluten om att den ska firas med vänner och vackra klänningar! Jag vet att både Sofia och Rebecca snart har investerat i en nyårsklänning/kjol. Men ni andra, har ni några planer? :)

Jag längtar grymt mycket till på fredag. Här får ni se mitt fredags-schema:

8.30-12.00 Skola
12.00-14.30 Gym eller en runda på stan ( förmodligen en runda på stan höhö, har tränat myckat den här veckan, faktiskt!)
14.30-15.00 Massage vid Fridhemsplan, -Tack mamma du är bäst!!!
15.15 Utvecklingssamtal
ca. 19.00- xx.xx STORA G MIDDAG NOVEMBER hos Johanna!!! Åh jag längtar mest! Bara tanken på Maria, Agnes och resten får hela mig att le av lycka. Det var så länge sen nu! :)

Nu, tengo que pluggo. As usual.

Krami!!

P.s Jag skickar härmed en November puss och massa kramar från mig till Emma som sitter hemma på Lidingö. Jag älskar dig och du är sötast!

Helg!

Det är helg och svartbäcken ligger begravd i snö. Så himla mysigt! Igår var jag hos Sofia, vi bakade lussebullar och tittade på 5 OC avsnitt, från första första början! Gud vad det är bra! Jag är beroende.

Idag ska jag antagligen åka skridskor i kungsan med Petters och co. eller så stannar jag hemma och träffar Johanna och Lina. Vi får se.

Trevlig helg! Vi hörs formodligen inte förns på tisdag! Kraaaaaam

myxp+34(ab)= hej!

Yo in the hoood!

Haha jag kom just att tänka på i nian nångång, Fanny och Anna kommer ni ihåg Amir och det där skåpet?
HAHAHAHAH!

Idag fick vi måla av en nakenmodell på bilden. Tänk att nån vågar ställa sig naken framför en gymnasieklass!
Det var kul fast typ segt, kladdade på min bild i 3 timmar så jag kan säga att det såg grymt mycket bättre ut efter 20 minuter än efter 3 timmar. Höhö.

Måste göra svenska, historia o matte tills imorgon. För lite tid? JAAA!

Kram! :)

Onsdag

Hej Cp-dag.
Något som har varit bra idag? Förutom Sofia..? Inte för min del iallafall. Skolan suger, hemma suger, mina sömntabletter suger och nån har snott min lägenhet !

Min underbara kompis Johanna Ekholm skrev en grej idag som sorgligt nog stämmer jätte bra. "Det är sjukt hur allt kan bli heelt annorlunda. Hur folk glider isär och sånt. Man lovar att, nej det ska man inte och blablabla men det gör man i alla fall.
Därför tänker jag aldrig säga till någon att vi aldrig kommer att tappa kontakten, för det kommer man, mer eller  mindre..."

Något jag stör mig jätte mycket på är när folk ändrar sig för någon annans skull. Jag fattar liksom inte vitsen med det, för ändrar man sig efter nån annan så är man  ju inte sig själv. Sofia fattar vad jag menar.

Nu ska jag rita av mitt kök.


Kissdag

Denna tisdag vill Gud verkligen inte sluta kissa, det bara öser ner från himlen och jag känner att det är deppiga tider på G.

Jag antar att många av er håller med mig. Det är grått, kallt och man hinner knappt se solen, för när den väl lyser, ja då sitter man inburad i det som kallas för skolan. Jag är trött hela tiden och orkar inte med nånting.
Jag hoppas November vill skynda sig. Om inte, kommer den ta kol på folket. Inte för att det skulle skada att världsbefolkningen sjönk, se bara på miljön, den skulle gynnas något enormt. Men ändå, det vore lite sorgligt.

Menmen, man får göra det bästa av situation, följ tillexempel min och Sofias handling, för att liva upp det allmänt deppiga livet, svängde vi efter skolan in på Pressbyrån och köpte varsin lussebulle.
Köp 2 för 20 kr, och jag kan lova er- Dom är nästan- nästan godare än hembakta! Dom är mjuka, saftiga, glädjande, goda och... hela paketet helt enkelt!




Nej nu måste jag plugga innan jag ska på träningen. Hm.. vet inte om jag är synsk eller nåt, men något säger mig att varken Anna eller David kommer orka pallra sig till träningen idag. Var var det jag sa? Dystra tider.



Keep smiling, keep shining...

Har ni sett alvedons reklam med de två hundarna?  "... knowing you can always count on me, for sure, thats whats friends are for".

Ja, jag har inte så mycket att säga. Undrar varför jag är så trött, varför jag har ont i huvudet, varför det är så himla mycket tjat om julen (vad är det roliga liksom?), varför barnen i Afrika svälter, varför jag inte är riktigt bra på något utn snarare små bra på massa små saker?


Jag längtar till imorgon, skolan slutar ett och sen har jag bjudit Anna och David på återträff på träningen. Ett av mina mobbade påhitt som vanligt, haha. Jag hoppas jag själv kan medverka där, det är upp till Maggan om hon väljer att döda oss med sitt spinning-pass imorgon eller om hon väljer att ta det lite lugnt. :)

På tal om Maggan, hon läste upp denna romantiska artikel på spanskan idag. Läs och njut älsklingar!


pusss

Grattis!!

Idag fyller hon år, min barndomskompis, min bästavän, min syster, min tankeläsare,

Sara Romina Gradin



Jag måste hinna göra klart hennes present innan jag åker dit. Hon kommer bli så glad! :D <3

Besök på slottet

Förlåt för dålig uppdatering.Har inte hunnit blogga.

Igår var jag nämligen på besök på slottet. Slottet á la Familjen Petters. Vi åt en kunglig middag, fick en kurs i vett & etikett och begav oss sedan stranden för ett halv-näckat dopp i det blå. Med tanke på att det snöar i dag så var det faktiskt inte så kallt som det borde ha varit. Sen badade vi i jacuzzin och hängde i bastun och våra ansiktsmasker smälte. Haha, det var en jätte rolig kväll med tjejerna, thaanks :)!



Idag följde jag med mamma på visning. Vi får se hur det blir.


KsG idag

Idag stod jag på gymnasiemässan med sötisarna Rebecca och Emma. Ja, om 93 generationen kan beskrivas med ett enda ord är det fjortisvarning. Big time fjortisvarning. Trots att det var jätte jobbigt att stå och man fick jätte ont i ryggen så var det kul. Jag träffade en del som jag inte har träffat på evigheeeter. Och Emma och Becca were haunting snyggingar, de fanns det faktiskt gott om. Trots att de är 93or.

Slutliga plenarsessionen i stadshuset är imorgon! Kul Kul Kul!! :D
På kvällen är det fest. I Haninge (Skönt!!!) Gud vad det behövs efter en sån här tuff vecka.

Nej nu måste jag läsa motioner. Puss på er alla. Speciellt Sofia som är så underbar!





Helt jävla underbar


Gymnasiemässa

Imorgon ska jag stå på gymnasiemässan. Från 8.45-13.00. Ska bli jätte kul :)! Synd att Agnes står på fredagen...

Jag är jätte trött på skolan och alla, längtar sjukt mycket til helgen! Jag har redan massa roliga planer :)

Nu ska vi ha matte i 1,5 timme. Wii!

Exakt 1 år

sen jag fick min tanställning. Jag får förmodligen ta bort den innan år 2009! Inte så långt kvar faktiskt. Ka inte fatta att jag har haft samma metaller i munnen i mer än... 8760 timmar! Haha nu vet ni. Tack för visat intresse babes ;)

please shoot me

ksg is nothing for me

Lördag

Jag har fullt upp denna helg! Ska snart bege mig mot Lidingö för en myskväll hos Emma. Ja jag missade ju tjockiskvällen hos Sofia igår så jag tar igen det idag, hehe... och imorgon.. ska följa med Emma till hennes jobb, hon jobbar på typ en glassbar. Mmmmm, ska äta upp hela stället! :D

Igår kväll var jätte kul!:) jag sov över hos Fanny också så jag slapp sitta på nattbussen i x antal timmar.

Mina älskade strumpbyxor som jag köpte igår ska jag nog lämna tillbaka till H&M, jag har nämligen talang i att lyckas ta sönder strumbyxor första gången jag ska använda dom. 80 kr för användning av dom en gång.. näe.. men visst är dom fina?


Nej nu måste jag springa till bussen! Ha en bra lördagskväll!

challenge

Jag blev utmanad av Johanna M

7 sanningar:
Jag älskar verkligen mat, så gott som all mat också. Mmm! Food is good!
Jag blir jätte lätt rastlös och känner att jag måste göra någonting hela tiden annars får jag panik.
Jag har sömnproblem.
Av alla städer som jag har besökt tycker jag att Stockholm är den absolut vackraste.
Jag älskar att läsa och tycker att biblioteket is the place, haha.
Jag är helt beroende av att ha med mig min mobil överallt. Glömmer jag mobilen hemma är dagen förstörd.
Jag dricker minst 4 koppar te varje dag.

De regler som gäller är:
Länka till den person som utmanade dig och glöm inte bort att lägga in dessa regler i ditt inlägg. Berätta 7 saker om dig själv, både alldagliga och oväntade. Utmana 7 personer i slutet av inlägget genom att länka till deras sidor. Låt personerna veta att de har blivit utmanade genom att kommentera på deras bloggar.

Jag utmanar Johanna Ekholm, Agnes, Fanny, Sandra, Nadja, Mikaela och Linn.

Var femte budgetkrona betalar skador i vården

Fredag vart inte riktigt som planerat. Tills slut var det bara jag, Sofia och Emma kvar samtidigt som Fanny bjöd mig på fest och mamma undrade om vi skulle ha myskväll eftersom Hasse ska bort ikväll.
Jag kunde verkligen inte bestämma mig för vad jag ville, för jag ville ju göra allt... Det slutade i alla fall med att jag hoppade på 809an och for hem. Tror jag hinner äta middag och umgås med mamma och sen möta upp Fanny i stan. Förhoppningsvis blir det myskväll hos Emma imorgon. Usch jag känner mig så ond!

Jag hann med lite shopping idag också :D, hittade en kappa som jag ska köpa nästa vecka och sen köpte jag två BHsar och ett par spetstrumbyxor, jätte söta!

Juste, jag vet inte om ni har hört det men i skolan pratade vi om att det kommer komma en uppföljare till SATC filmen nångång efter nästa sommar! Kul, jag älskar tjejerna!


xoxo

Hihi

Nu har jag bytt design också :) lite ändring blev det, jag hjälpte Sofia med hennes också, den blev jätte fin !

Idag är det fredag och vi slutar 12!  Efter skolan ska vi gymma (suck buck), sen ska jag,  Arne, Sofia, Norah och Denise till Sofia ikväll. Vi ska ha rysar-maraton, sjunga singstar (upp till bevis att mina talanger är gedigna!). Innan det ska vi handla upp hela LIDL här på Rådmansgatan för att kunna tjocka oss ikväll.

Nu är  det dags för superintensivo spanska! Kramiii!

Juste Rebecca har börjat blogga igen, kolla in hennes blogg här !

Fredags fin!

Här är dagens absolut coolaste outfit, vald by Me, worn by Sofia Arne Arnsten, aka min idol! :)))




STUDIEDAG!!

Godmorgon alla fans! (citat från källan www.johannamakinen.blogg.se 06-11-08)

Jag vet inte vad ni tycker, men Jag tycker att (efter torr- shampo) så är studiedagar den allra bästa uppfinning som finns! Finns det något bättre än en ledig dag mitt under arbetsveckan? En vecka med två helger? Näe :) . När jag blir statsminister kommer jag att se till att alla gymnasielever får MINST 3 studiedagar/termin. Så hörrni, rösta på mig sen ;) !

Nu har räknat 3 sidor matte, jag känner mig jätte duktig- ekvationer är faktiskt väldigt kul!

Snart ska jag hoppa in i duschen för att sen möta upp Sofia i Haninge centrum. Som jag nämde tidigare blir det myskväll hos henne ikväll, wiii! :D

Ha det bra och jag hoppas ni är lika glada som jag idag!
xoxoxo


-

Åhhh jag blir galen! Designen vill inte ändra sig trots att jag håller på och fixar och grejar. Jag kunde ju det här förut? -.-

In Obama we believe!

Yup. Som alla vet vann Obama. Mamma frågade imorse "hur känns det?" "ööhöm?" "du har varit med om denna historiska händelse!" Jag är så glaaaad!
Jag hoppas verkligen på en förändring. Men det sorgliga är att han nog hinner bli skjuten innan dess.

Idag efter skolan drog Fridolf med oss på café string på söder. Jätte mysigt ställe :)! Och imorgon är det studiedag! rSå skööönt! Kommer förmodligen spendera den med Ben, Jerry och Sofia :D<3


31 Oktober!


Tjejerna + Johan samlades hos Johannas papi för förfest innan Halloween festen i fredags.
(No more comments om resten av kvällen)

Här är den gruppbilden, går det att gissa vad alla är utklädda till? :)


"Utskotts-nerd"

Imorse begav jag mig till Skanstulll för en intensiv heldag med det centrala miljöutskottet. Under dagen skrev vi en alldeles ny motion som vi kommer ha med på , så kallade, plenarsessionen nästa fredag. Trots att dagen var lång (åkte från Skanstull vid 5!) så var dagen faktiskt väldigt lyckad, jag tycker vi kom bra överrens, diskusionerna flöt på väldigt bra och min utskottsgrupp var väldigt rolig. Nu gäller det bara att läsa på inför det slutliga! :D

Nåt som va fettl irriterande var att min buss krockade med en bil när jag var på väg hem så vi stod på samma ställe i typ 40 minuter så jag, som redan var försenad till träningen, blev ännu mer försenad = ingen träning. Haha!

Idag är det förresten val i USA! Jätte spännande tycker jag, precis som Emma sa, detta är verkligen historiskt!
Fast jag tror inte jag kommer följa valet, det är ju nästan självklart vem som kommer att vinna. Tycker ni inte?



Lite kul att det både var ungdomsparlamentet idag och presidentvalet. (haha eller kanske inte x))

Då var det dags igen,

imorgon börjar skolan, imorgon är tillbaka-till-vardagen. Sova, skola, träna, äta, sova, skola, träna, äta, sova.

RSS 2.0